Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 14 april 2009

Höjdpunkter i tillvaronMan måste ju se till att hålla underhållningsnivån hög på de lediga dagarna. I dag har jag och S spenderat förmiddagen med att springa upp och ner i tvättstugan. Jag upphör aldrig att förvånas över hur mysigt det kan vara att ha med sig barn i tvättstugan. Alla mina barn har tyckt att det är roligt och då blir det såklart roligare för mig med. Kan ju bero på att vi numera mest går dit för lakan och handdukar och att jag ibland smiter iväg, utan S, om någon är hemma. I dag har hon dock varit med hela tiden (vi har trippeltid, för att hinna med allt, så vi får väl se när hon tröttnar). Hittills har det bara varit glada miner. "Jag kan lämpa dig mamma" säger hon och skakar örngott, som hon hänger i en knölig klump. Sen bygger hon ett kafé åt sig och Hunden. P ska också ha plats, fast han är i skolan, så Hunden får sitta på en pall. De dricker "fvaft" och äter "påklabollar" för fulla muggar en lång stund. Sen ska de "fova" och hon knölar ner sig med Hunden i en IKEA-kasse.
Jag är så tacksam för mina tisdagar med S. Oftast är det idel solsken hela tiden och helt annorlunda mot stöket och tjafset annars.

4 kommentarer:

Orchid sa...

Det finns en bra lösning på gnälliga barn! Du borde tvätta oftare!
Kram på dig och lilla S!

En häxa på Vift sa...

Hon är ju för söt den där. *s*

Carola sa...

Sötare än sötast! Mina ungar har inte haft nån såndär favoritgrej som S hund. Jag tycker det är så himla gulligt så jag sörjer det lite, samtidigt som jag ju inser det enkla i att slippa vara rädd att tappa bort/tvätta edyl just favoritgrejen:)
Men gulligt är det:)

Ulrica sa...

Åh, kan man köpa sådana på IKEA? Jag måste genast av och handla....