Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 14 juli 2009

Att bli med lägenhet - nästan som att få barn..

Vår myshörna på balkongen

...Alla är nyfikna på nytillskottet och vill gärna komma förbi på en fika och kolla. En del med presenter och ofta med eget fikabröd, för att de förstår att man inte haft tid att fundera på sånt. Mycket trevligt tycker jag, måste jag bara understryka, även om lägenehten/bebisen just nu mest är fläckvis respektabel. Idag har jag haft dubbelt fikabesök. Vännen A, utan familj och vännen L med alla sina barn. A hade läst i min blogg om att vi inte hittat någon tändare när vi skulle mysa på balkongen och kom med både fin lykta och en tändare. Lyktan ser dessutom ut att vara matchat köpt till vår blomgrupp vi fick häromdagen, så nu är det ännu stiligare på vår balkong. L hade bakat en fantastiskt god hallonkaka och hade även med sig hembakade bullar, vilket vi alla fikade med god aptit. Ungarna lekte ihop och vi mammor pratade och drack kaffe.

Jag har även hunnit skruva upp skåpet i köket och satt upp luckorna på det med hjälp av bonuskusin M (det är praktiskt med händiga släktingar), samt en tur till tippen tillsammans med A. På tippen var det helt kaosartat, men vi lyckades slänga skräpet i alla fall.
Skåpet i köket

Sen har vi varit ute i parken en stund. På kvällen var ungarna ute själva och jag skruvade lite på P & S gamla plastlådor, för att se om man kan få dem att hålla lite bättre. Nu är det baddags för alla barn och sedan tänkte jag bada själv. Det har varit svettigt idag och jag luktar inte smultron...



T i kvällsbadet

3 kommentarer:

Orchid sa...

Så fint det blir hos er! Nästan beboeligt!
Fint på balkongen!
Kram!

maria sa...

Mysigt!
Jag vill också flytta!

malin sa...

Vad härligt med nytt boende!
Jätte mysgt på balkongen.

Och kanonfint skåp i köket!