Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 26 juli 2009

Har jag satt den här bakochfram nu?

Det är viktigt att ta en paus också.

Det är spännande att skruva IKEA-möbler. Om man inte läser och tittar noga så blir det fel. Ibland blir det fel FAST man läser och tittar nog. Då är det bra att skruvdragaren har en bakåtfunktion och att solen skiner. För även om vi inte är ute i solen, så känns allt så mycket lättare när den skiner och framförallt så är det lättare att sparka ut barnen så att man får skruva och svära ifred. Fast så mycket har vi inte svurit. Vi har mest skrattat och haft det rätt mysigt - trots bakåtskruvande och "plupp"-flyttande. Får se om det håller i sig hela hyllbygget, eller när vi börjar med garderoberna.
Just nu har vi fikapaus på balkongen. Fikapaus är viktigt. Annars tappar man lätt fokus och får använda bakåtfunktionen på skruvdragaren ännu mer.
Bakåtskruvande är inte riktigt lika roligt

2 kommentarer:

Orchid sa...

Nej, det där med IKEA kan vara väldigt spännande! Kommer du ihåg en gång i tiden när vi köpte fåtöljer och på den ena fanns det bara två högerarmstöd. DÅ blev det knepigt!
Kram på er och lycka till!

Dammråttan sa...

Haha, nä det kommer jag inte ihåg, men det låter rätt dråpligt. Det är så jobbigt när något är fel. Visst får man byta, men det är ju sån otrolig kö jämnt.