Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 6 januari 2009

Inga kommentarer


Alla ni som har ordverifiering i era kommentatorsbås får tyvärr inga kommentarer av mig just nu. Vet inte varför, men oftast så får jag ingen bild, så jag kan inte se vilket ord jag ska skriva. Vet inte om det beror på min dator, eller blogger. Men jag har varit där. Jag har tittat på Orchids fina bilder på gamla orkidéer och Chrilles härliga vinterutflykt mm och delat "Mamman på vägs" tankar om sjuka pappan, men inte kunnat skriva något alla gånger som jag velat. Dessa bland andra, som jag inte kommer på just nu.


I övrigt är jag väl som de flesta just nu - lite trött på julen. Här var rätt så lättröjt, vad gäller just julsaker. Granen och tomteberget var belamrat, men ändå rätt samlat. Nu är allt i rätt låda och granen ska bara ut. Barrigare än jag trodde, trots små skott i ändarna. S var förtvivlad över att jag tog bort granens utsmyckning: "Det ska vara DÄR mamma!!!" Sen var hon helt salig över att alla glitterkulor var samlade på vardagsrummsbordet och ville hemskt gärna "lämpa" mig med dem, men NÄ! Det fick hon INTE! Då skulle vi inte varit klara än.


S är i övrigt lite seg just nu. Vill mest sitta och småpula för sig själv och kanske se på film. Fick besök av kompisen R på eftermiddagen. Det gick väl sådär. Inga större kontroverser, men man märkte att hon inte var sitt vanliga jag som ville busa runt.


I morgon är sista dagen på jullovet. Jag ska till tandläkaren. Inte min favoritsysselsättning precis. Min underbara tandläkare har dessutom slutat, så nu ska jag vänja mig vid en ny. När det gäller tandläkare är jag fortfarande 5 år. De får hellre prata barnspråk med mig och ge mig tusen sprutor, än vara tuffa och strunta i hur jag känner. I morgon är det dock bara undersökning, så det ska jag väl överleva.
På torsdag är det allvar för alla igen. Som tur var börjar jag sent, så S behöver inte vänjas fullt ut vid den tidigare tiden - än. Jobbar torsdag, fredag lördag och ska även klämma in en tjejträff där på fredagskvällen. I rätt kommun i alla fall. Annars hade jag nog hoppat över det. Vi har ju ingen bil just nu.

2 kommentarer:

Orchid sa...

Tänk om jag kunde följa med dig till tandis! Om jag var hos dig, skulle jag göra det! Jag kan ju bara vara sällskap och inte låtsas om att du är ängslig (i din ålder)!
Kram!

Mamman på väg sa...

Men vad konstigt -jag trodde att dt _inte_ fanns ordverifiering i min gröna? Skall gå och kolla. Kram!