Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 11 augusti 2009

Hjärtat i halsgropen

Här har V precis vaknat efter en tupplur i vår säng.



I morse, när vi väntade på R:s lillasyster + hennes två yngsta barn, sa jag till S att hon skulle tala om ifall hon hörde när det ringde på dörren. Sen drog jag vidare med dammsugaren och hörde ingenting av vad som hände runt omkring mig. När jag dammsugit färdigt frågade jag P var S höll hus, men han hade ingen aning. Tittade runt lite snabbt i alla skrymslen, men ingen S. Jag sprang ut barfota och ropade, men ingen S. Mötte en tant i trappen och hon började prata så sällskapligt och fråga om det var vi som flyttat in, men jag kände mig lite småstressad och ville upp och kolla igen, eller hämta skor. Hoppas hon inte tyckte jag var otrevlig, för jag tror inte hon riktigt hörde vad jag sa.Upp och runt ett varv till in F:s garderob och lite andra ställen, där hon kanske kunde gömma sig, fast innerst inne förstod jag ju att hon var ute. Jag tänkte parken och var inte så värst orolig, även om jag ville få tag på henne. Fick med mig soporna ut och det var tur, för inte var hon i parken, utan på trottoaren, precis vid vägen där folk svänger runt i u-sväng när de lämnar post i brevlådan mm. Där satt hon på huk och tittade på nåt på vägen. DÅ fick jag hjärtat i halsgropen, när jag förstod att hon inte alls gått till parken och att vad som helst kunde ha hänt. OJ, vad jag talade om för henne att man ALDRIG får göra så (vilket hon vet, men man glömmer ju så lätt). Jobbigt att hon kan få upp både vår dörr och porten hur lätt som helst. Fast jag tror inte att kupan för låset var på, för den brukar hon ha problem med och fick inte upp, när K + barnen kom en stund senare. Vi får se till att ha den stängd helt enkelt.


Vi hade en mysig lunch och fika med K, V&N. Någon träff i parken blev det tyvärr inte, för pajen jag gjorde, tog urlång tid och sen var vädret inte lika muntert längre. V var hur mysig som helst och jag tror inte att det blir några problem på lördag. Jag verkar accepterad :)

I kväll ska jag och R + hans mamma in till stan och gå på gratiskonsert med en massa artister, som hyllar Ted Gärdestad. Det är kulturfestival i Stockholm minsann och massor att uppleva. Missa inte det!

3 kommentarer:

Orchid sa...

Puh! Huga så hemskt ifall det hade hänt något med lilla S! Sätt en gammaldags dasskrok överst på dörren så hon inte kommer ut själv!
Skönt att det gick bra!

Jenny sa...

Man tror att man vet vad de gör och inte gör och sen helt plötsligt gör de nåt helt annat. Skönt att S kom tillrätta iaf och att inget värre hänt.
Kram!
PS Jag bytte din adress på vetgirig så nu borde det funka!

En häxa på Vift sa...

ujj, skrämselhicka! Nåt liknande råkade jag ut för med min stora tjej då hon var liten och jag var så jäkla rädd och ännu räddare efteråt när man kom att tänka på allt som _kunde_ ha hänt. Huvva.