Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 22 februari 2009

Det är trevligt med söndagar

Speciellt när man vet att man har en hel vecka ledigt. R har bara sin ordinarie måndag, men dagen idag är i alla fall inte dagen före jobb för någon av oss. Jag har varit urseg. Tog ett långt bad med en god bok och efter sen stund en treåring. Helt okej det med. Hon kokade "keffe" och jag låg och vilade. Sen tog vi fram pärlväskan. För några år sedan var vi helt maniska på pärlplattor härhemma. Så maniska att R till och med köpte hem en sorteringsväska. Litegrann finns kvar i den i alla fall och S och P var helt lyriska. Pärlade lite jag med faktiskt.

Ungarna gick ut och åkte pulka på eftermiddagen medan jag och R (håll i er), såg på "Agent Cody 2". Okej ingen oscarsrulle direkt, men jag var nöjd med att bara hänga i soffan och inte behöva använda hjärnan.
Söndag är ju mat i det här hushållet. R har hittat ett recept i SvDs Magasin, så nu luktar det väldigt mycket vitlök här hemma. I ugnen puttrar kyckling med vitlök och parmesan och klyftpotatisen mjuknar till. Toppar med mitt ess, morötter med smör och rosmarinsalt i ett foliepaket. I väntan på maten delade vi på en altbier:


Glasen fick vi av R:s lillebror för många år sedan. Säkert inte rätt glas för altbier, men den gick ner i alla fall och vi gillar glasen.


1 kommentar:

Orchid sa...

Det är ljuvligt med söndagar! Det tycker jag också. Fast jag är pensionär, "jobbar" jag i veckorna och är ledig på helgerna!
Kram på er alla!