Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 25 februari 2009

I väntans tider

Finns det något tristare än att vänta på hantverkare och andra, som ska komma "någon gång mellan då och då?" I dag ska de kolla vårt varmvatten. Tydligen fler som klagat, trots allt. Jag blev ju mer eller mindre gnällförklarad när vi hade fastighetsskötarna här på besök sist. De är mycket för klapp på huvudet och "lilla gumman" de två, så jag ser inte fram meot deras besök. När vi nu ändå var lediga och tiden var mellan 8-12, så tyckte jag dock att vi kunde stanna hemma tills de varit här och slippa lämna bort nycklarna. Klockan är nu halv tolv och ingen har synts till. De skulle bara vara i vår port, man undrar ju om de ens har börjat.

Sen ska vi i alla fall till centrum och fixa leg + bankkonto till F. Även om han inte ska dela mer reklam, så ska han ju i alla fall få en lön på 143.10 ;) Och ett leg är ju alltid bra att ha. Reklamkvinnan var för övrigt väldigt trevlig och förstående och det var inga problem alls att säga nej till fortsatt utdelande (vilket R var övertygad om att han skulle vara tvungen till). Vi ska träffa svärmor K också. Alltid trevligt. Så trevligt att F nästan ställde in sin träff med Viksjökompisarna för att vara kvar med oss i stället. Vi får väl se hur han gör.

2 kommentarer:

Orchid sa...

Du kan bli hantverkare i ditt nästa liv! Man kommer när man har lust och låter andra städa efter en! Man gör litet som man vill, behöver inte ens vara noggrann!
Kram!

Anonym sa...

Och jag som precis skulle gratulera;)
Nej, det är inget vidare att vänta och när de sen inte kommer heller, typiskt.