Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 17 oktober 2009

Dagens fantastiska överraskning

I dag ringde R och ville leka med S. Jag gick dit med henne. Barnen var inte på det där bästa lekhumöret, jag var garanterat inte på det bästa lekhumöret. Hängde mest i soffan och var tråkig. Det är skönt med vänner man kan hänga i soffan och vara tråkig hos och jag hoppas att inte pappa G tog illa upp. Jag hade det i alla fall väldigt skönt. Bästa vännen C var på jobbet. Vårt jobb, det vi delar. Mer om det senare.
Efter lunch och lek och gnäll och lite slagsmål, var det dags att gå hem och förbereda oss för dagens händelse: Faster L:s födelsedagsfika. Vi slog in paket och ordnade med en vinflaska. Sedan gick vi på kalas. Hela tjocka släkten (nästan) i hennes lilla tvåa. Mysigt, men jag var kanske inte så skojig där heller. Fick ett sms från C, på väg hem från jobbet. Hon ville träffa mig en stund. Jag tänkte att nu har det varit en incident och hon behöver prata av sig. Det kan inträffa en del jobbiga saker, när man jobbar där vi gör och det kan vara skönt att prata med någon, som vet vad man pratar om. Men nej. Inte var det en incident. Hon kom med ett paket från alla mina jobbarkompisar. Ett litet hemma-spa och lyx i fin förpackning. Mina fantastiska goa, fina jobbarkompisar! Är de inte underbara?! Allt ackompanjerat med en fin dikt/sång. Jag tror att jag vet vem du är, du underbara människa, som tagit initiativet. Hela presenten och dikten andades dig och jag hoppas du läser och känner hur glad jag blev. Om inte annat får C berätta det, när hon jobbar nästa gång. Ja de är så härliga allihop. Jag var in en stund i går, för att möta C till lunch och fixa med lite papper och alla är så himla gulliga och omtänksamma när jag kommer. Det värmer ska ni veta.
Och S, som direkt ändrade på anslagstavlan med inbjudan till på lördag och skrev "Först umgås vi med A (dvs mig) här och sedan åker vi in till stan" - För att jag inte orkar vara med på nåt restaurangbesök som startar vid halv nio på kvällen och för att jag ändå ska få vara med. Förstår ni hur fina de är nu då?Så nu ska jag använda de här veckorna jag ha kvar och bara ladda, så att jag orkar vara med dem även till vardags. För bättre jobbarkompisar, det får man sannerligen leta efter.

5 kommentarer:

Ullis med tre sa...

A, njut av att vara i focus,det är du verkligen värd.
Kram Ullis

Jenny sa...

Härligt med såna jobbarkompisar! Ja ta det lugnt så att du snart orkar jobba igen.
Kram!

Orchid sa...

Så skönt att få vara tråkig ibland utan att omgivningen lägger sig i!
Kram!

En häxa på Vift sa...

Men , vilka fina arbetskompisar du har! Väl unt. :)

Dammråttan sa...

Tack vad ni är gulliga.