Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 26 oktober 2009

Första semesterdagen

Snyggaste termosmuggen, som F köpte till mig i New York

S i kläderna, som Mormor stickade till T en gång i tiden, på väg till Bauhaus.

I vanliga fall, när vi har bara ett barn hemma brukar det kännas som att det är alldeles tomt. Inte i dag. S har tagit plats som fem barn - minst. Till slut var jag och R så trötta på henne att hon varit rätt billig om någon hade lagt ett anbud. Vi var på Bauhaus där hon inte var still, eller tyst en sekund och dessutom rymde hon när vi betalade. Väl hemma igen var hon om möjligt ännu gnälligare än innan vi åkte. Inte kul alls helt enkelt. Vi undrar med bävan om det är en ny period, eller omdet beror på trötthet. När jag lånade kompisen R och gick ut i parken med de två gick det i alla fall alldeles strålande. Tills vi lämnat R och skulle hem igen, då skulle det testas multum igen.

P har varit på sitt dagläger på 4H i Kallhäll. Han hade haft jättekul och är glad och nöjd i alla fall. I morgon kanske vi ska låna en annan kompis till S, hela dagen. Det är inte riktigt klart än. Hoppas att hon är roligare då.
Nedan, det är tur att barnen har reflexer (R blundar för att blixten är på, han skrattade egentligen massor och såg inte alls så där besvärad ut - ser ju ut som att jag har tryckt ner honom i gungan och han vill komma loss :)):

3 kommentarer:

Orchid sa...

Låter som riktig semester!
Kram!

En häxa på Vift sa...

jo, de har såna där billiga dagar, de små liven. ;)

Jenny sa...

Hoppas att hon är på bättre humör imorgon. Min S har tydligen också varit trött och grinig idag men vi skyller på tidsomställningen.
Kram!