Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 25 oktober 2009

Soffpotatisar
I dag är vi riktiga soffpotatisar. Jag och R har tittat av en massa inspelat och ungarna har varvat lek och bus, med lite film. Ungarna, som i de två grynen vi har hemma då alltså. De andra två har jag inte riktig ögonblickskoll på. De rapporter som kommer från Mormor tyder i alla fall på att de har det alldeles underbart både i snön och inne.

Gårdagskvällen blev mycket trevlig. Jobbarkompisarna hade mysat till det med kex och ost och tända ljus. Det var såklart lite vemodigt att tacka av H, men vi hade en trevlig stund ändå. Han fick lite presenter och ett "kort" som jag hade sammanställt med bilder från året som varit. När de åkte in till stan för att äta på "Grill" gick jag hem. Visst hade det varit gott med restaurangmat, det är man ju inte bortskämd med, men jag tog det säkra före det osäkra. Vill INTE rasa ihop igen. Hemma var det besök. R:s kompis J och hans C. De är så otroligt mysiga och jag hade trevligt utan att åka till stan och kom dessutom i säng i tid.
Nä, nu ska jag ta mig ur soffhörnet. Först ett bad och sedan kanske lite luft.

2 kommentarer:

Orchid sa...

Hoppas helgen känns riktigt bra! Litet mindre stök med två barn på annat håll och litet mer tid att andas och inte göra så mycket!
Kram på er som är kvar!

Jenny sa...

Skönt att vara soffpotatisar ibland. Det ska jag nog vara ända tills på onsdag nu. Möjligtvis ska resa mig för att fixa te. (Efter att jag kommit hem från jobbet förstås.)
Kram!