Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 20 oktober 2009

En riktig middagshöjdareI år nu, har ungarna tjatat om spenatpannkakor, som fd grannen K, brukar göra. När vi handlade sist kom jag ÄNTLIGEN ihåg spenat och idag har vi alltså ätit spenatpannkakor. F var MYCKET skeptisk, men även han åt med god aptit. Och jag måste säga att jag också gillade det, även om pannkakor inte är min mages favoritmat.
Så; TACK K för tipset, jag skickar det gärna vidare, till de som inte testat (bara att ha hackad spenat i pannkakssmeten).


3 kommentarer:

Jenny sa...

Det är ju roligare när de är gröna :) När jag inte har spenat hemma slänger jag i karamellfärg (inte lika nyttigt men det fyller funktionen) istället.

Kram!

Dammråttan sa...

Ja, gröna pannkakor har jag gjort förr, rosa med för den delen. Du menar att det är det som är grejjen, jag som trodde de gillade smaken. Ett bra sett att få i dem spenat i alla fall. Ibland har jag mosade bananer i, det tycker jag själv är godast.

Orchid sa...

Jag minns att du hade grön karamellfärg i pannkakssmeten en gång när jag var hos er. Jag sa att det har jag aldrig haft. T frågade mig då "kan man äta pannkakor som inte är gröna".
Kram!