Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 20 oktober 2009

Utklädda nallar och korthajar:

En kopp kaffe och en pralin från jobbarkompisarna, får symbolisera min dag.

Jag har haft en mycket lugn och skön dag idag. S var på det där mysiga "jag-pular-själv"-humöret som hon kan ha (väldigt skönt mot det där "jag-trotsar-dig-allt-vad-jag-kan"-humöret som hon hade när jag hämtade henne från dagis i går). F har varit hemma från skolan, men mest legat i sängen. En stund på förmiddagen var han dock uppe och hjälpte S testa kläder inför halloween/födelsedagsfesten vi planerar. I dag testade de dock mest på dockorna och gosedjuren:
När jag letade genom lådorna i går, hittade jag ett spel som jag inte spelat på länge. För många år sedan spelade vi det typ jämnt med grannarna. I dag har jag spelat det med min äldste son. Det ska krävas tydligen lite sjukdom för att vi ska sitta vid bordet och umgås. Det har i alla fall varit MYCKET trevligt. Tror jag ska skicka med spelet till Mormor, så kan ungarna spela med henne, eller med kusinerna kanske. Är från sju år, men kan en 41-åring som jag roas, så kan nog en Mormor. Har en känsla av att att min syster skulle kunna uppskatta det. Hon var en riktig korthaj när vi var små. Eller korträv i alla fall. Hon älskade att spela kort och andra spel, medan det var typ det värsta jag visste. En liten del i det tror jag låg i att hon var äldre än jag och kunde läsa bättre och dessutom ändrade reglerna vartefter - naturligtvis till sin egen fördel ;)

Ett spel att rekommendera

6 kommentarer:

Orchid sa...

Det finns gränser! Jag spelar inte spel! Då får barnen roa sig själva en stund. Jag kan säkert diska eller laga mat i stället!
Kram!

Dammråttan sa...

Nä, då ska du ju inte spela. Fick för mig att du gillade spel.
Finns ju annat att göra.

Jenny sa...

Visst är det trevligt när de små trotsiga 4-åringarna är på det "andra" humöret.
Du verkar ha det lugnt och skönt och verkligen ta det lugnt.
Kram!

Anonym sa...

Underbara masker.
I år blir min första halloween oxå. Så jag tackar för tipsen

Orchid sa...

Jag spelade spel med er när ni var små därför att ni gillade det och jag, som engagerad förälder, tyckte att ni skulle lära er. Men det var med vånda jag gjorde det och det var jätteskönt när det var över. Jag försöker numera klara mig utan så långt det går. Men barnen får gärna spela hos mig!
Kram!

En häxa på Vift sa...

Oh, är det som UNO fast med siffror???