Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 3 oktober 2009

Nu e det lördagsmys

De hade ansiktsmålningsfärg, så S är en katt, inte skitig.


Hemma igen. Fullt ös medvetslös på Morfars pensionsparty och sen hem i mörkret. Är förundrad över att ingen somnade i bilen. Väl hemma blev det ostbågar och videofilm (ja, mina barn har en v-i-d-e-o-spelare, nån som kommer ihåg dem?)

Nu kollar jag Körslaget och är otroligt besviken. Var det inte högre klass förra året? Eller minns jag fel. Tror jag kom in framåt slutet den gången, de kanske sjunger ihop sig och de sämre försvinner?

4 kommentarer:

Orchid sa...

Vänta till Pontare kommer! Han är bäst och från Lappland!
Kram!

Ullis med tre sa...

Det är kul det där med videobandspelare. Vi har också en,har ju massor av fina filmer efter de stora grabbarna. W kallar dem för tjockfilmer

Sanna sa...

Våra barn har också en videobandspelare, på sitt rum. Dr kollar de film varje lördagskväll. Till skillnad från de ömtåliga dvd-filmerna håller ju vcr-rullarna i all evighet, även om de kan bli lite hackiga.

Vi kollade också på körslaget och det som gjorde mig mest besviken var att de tre lagen som jag tyckte var sämst var de som fick mest röster... Själv tyckte jag Rodriques lag (heter han så förresten?) var helt i särklass bäst, men därför åker de väl ut nästa gång eller nåt. Folk kan ju inte rösta vettigt...;-)

En häxa på Vift sa...

haha, jag har faktiskt en VHS-spelare i förrådet med alla mina VHS-filmer.