Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 28 oktober 2009

Nu är familjen fulltalig igen!Vi åkte allihop till Arlanda för att hämta hem stor-pojkarna. De var fulla av historier om snö och viltbutiker mm. Lite svårt att höra allt, eftersom de satt i "bakluckan" och jag längst fram, men vi får väl fortsätta prata i morgon. Syskonen har verkligen längtat. Det kan vara bra att längta lite ibland, det är det jag alltid säger och nu var de SÅ såta vänner och S ville nästan inte sova, för att hon ville vara med sina bröder. Vi lovade dock att de är kvar i morgon bitti och till slut kom hon till ro. När jag kom ut därifrån hade T redan släckt lampan och sov! Det var tydligen tufft i Norrland ;) Därför finns det inget kort på de hemvändande hjältarna, som jag hade tänkt (F ligger i badet). Ni får nöja er med kort på den underbara presenten jag fick av T. Han hade gjort ett smycke av stenen han slipade på stenslipningskursen och gav till mig. Det är det finaste halsband jag någonsin fått och jag blev så otroligt glad. Vilken present!

Även de andra fick presenter. S fick en häxhatt (hon som sa precis i går att hon ville ha en - så perfekt) och P fick självlysande slime, som han blev jätteglad över och nåt pulver, som man gör eget slime av. Och så fick vi te. Kul för killarna att komma hem och lämna ut presenter.

Framsidan och baksidan på smycket. Han hade valt ett hjärta till sin mamma, gullepojken.

4 kommentarer:

Orchid sa...

Så kul att killarna är nöjda med Lapplandsbesöket! Jag misstänkte att T skulle vara dötrött och han hade tydligen slocknat rätt tidigt! S blev verkligen jättesöt i häxhatten! Ni får säkert höra mer i morgon!
Godnatt från Lappland!

Sanna sa...

Åh så fina presenter! Ljuvligt halsband. Jag förstår att du älskar det.

Miss Mess sa...

Vilket fint halsband!! :0)

Jenny sa...

Superfint halsband! Kan det bli bättre?
Mysigt när alla är hemma igen.
Kram!