Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 5 oktober 2009

Ett litet ryck


Det har ju inte hänt så mycket med lägenheten på sistonde. Vi har har ju fixat några punkter, där det går att leva och sedan har det fått rulla på. Näsan ovanför vattenbrynet-metoden, kan den kallas för, den metoden. När man inte orkar, så orkar man inte, helt enkelt. MEN i dag har vi gjort ett ryck, Bara ett litet, litet, men ändå känns det så otroligt bra. R skruvade ihop bokhyllorna, vars kartonger vi snubblat över i vardagsrummet de senaste veckorna och jag satte upp gardiner.
Det är lite kul det där med gardiner, för här bor vi med väggar som inte syns, för att de är täckta med kartonger och lådor och möbler som står i rad, för att de ska stå där de där kartongerna och lådorna står nu. Men det de flesta frågar, är om vi har fått upp gardiner. Uppenbarligen borde man vid det här laget ha kommit så långt så att gardinerna var uppe för längesedan, eller så tycker folk verkligen att gardiner är otroligt viktigt. Så viktigt att de helst ska upp första veckan, oavsett om man tycker att de passar in, eller inte. Så viktigt är nu inte gardiner för mig, eller kanske ännu viktigare rättare sagt, för jag vill ju att det ska kännas bra och rätt och gör det inte det, så kan jag hellre vara utan. I dag hittade jag de rätta gardinerna till vardagsrummet. På ICA Maxi av alla ställen. Ja det är inte min favoritbutik för inte. Jag var där för att se om jag kunde få tag i fler sådana korgar, som jag köpt till garderoben, men de var slut. Men fick alltså annat i stllet, så jag får väl vara nöjd ändå. Tog kort med mobilen, vilket ju inte riktigt ger rättvisa, men jag visar dem i alla fall. Bara för att bevisa att det är sant om inte annat ;)

5 kommentarer:

Orchid sa...

Riktigt snyggt! Well done!
Hoppas du mår rätt OK!!!
Kram!

Carola med 8 sa...

Gardiner ja:) Min mamma tycker att det är oerhört viktigt med sådana. i flera av våra boenden så har hon kommit dragandes med några, oftast fula, gardiner och hängt upp dem
-Så det ser lite bebott ut!
Jag skiter högaktningsfullt i sånt:) Jo, det är fint med gardiner(dina var fina!!) men inte livsviktigt:)
Ha det bra, krya på dig:)

Ullis med tre sa...

Snyggt

Anonym sa...

Du har fått det mycket mycket snyggt tycker jag. Men allt klär väl en skönhet som de säger...

Jenny sa...

Jag har nån dum idé om att gardiner är viktiga och brukar få upp dem rätt fort. Vet inte vad jag fått det ifrån. Nu kan jag inte sätta upp några gardiner än eftersom gardinstänger och gardiner måste hänga kvar i huset till efter visningen. Jobbigt för mig!
Fint blev det! Ica maxi är inte dåligt.
Kram!