Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 16 oktober 2009

Ni vet inte vad ni missade!

Det blev SÅ FANTASTISKT GOTT! Lite halvfusk med kycklingfiléer i kryddad creme fraiche-saffran/tomat och rostade rotfrukter med chevre (det var det receptet som kom från "Halv åtta hos mig . men vi la till paprika, för det gillar vi). Surprise så var vi faktiskt nästan fulltaliga till middagen. Jo T hade vi ju faktiskt tänkt att han skulle komma hem, men inte F, så det var en trevlig överraskning. Några andra överraskningar fick vi dock inte till middagen, men nu har vi å andra sidan färdig middag i morgon ;)

Efter maten flög T tillbaka till kompisen, fort som en avlöning, F dök in på sitt rum för att kolla på vad som helst annat än Idol och vi satt själva och såg på veckofinalen. Utan de två MJ-fansen (okej jag var ett tidigt MJ-fan, men de två är helt uppslukade just nu). S var inte ett dugg intresserad av varken mat, eller Idol (då sov hon redan). Såg lite av en film och hämtade sen Hunden med orden "Jag måste sova nu", vilket hon gjorde fem sekunder senare:

Mitt i kom då i alla fall ett av MJ-fansen hem. Lagom till att hans stora idol Nicklas sjöng. Vet inte om det blev bättre, för det har varit "MAMMA" i örat från vänster, sedan han klev in genom dörren. Men han är ju så söt, så det får man väl ha överseende med. Ett nöje att bara sitta och lyssna på när han och maken smågnabbade:"Å nej, nu kanske han vinner" (om Rahbi när han fick så bra krititk). "Niklas, nu får du lägga på ett kol" "Det är inget jäkla sprinter-lopp" säger maken då. Sen bubblar de på en massa och plötsligt börjar maken prata om att hörnkrogen har god fläsknoisette och jag fattar ingenting, tills jag inser att vi halkat från musikprat, till matprat, via black-and-white. Det är inte lätt att hänga med alla gånger. Sen i pausen tyckte maken att nu får du gå och lägga dig. "Nä, men jag vill lyssna på min andra favorit med". "Vem då?" "Den som sjunger sist" Man kan inte säga annat än att han är rätt smart trots allt.
Nu har basebollen tagit över TV:n och tröttheten min kropp och mina ögon.
GOD NATT!

3 kommentarer:

Barnens mamma sa...

Haha! Den som sjunger sist! ;0) Smart!

Orchid sa...

Så är det med barn! Man vet inte alltid när dom dyker upp eller försvinner!
Snart dyker i alla fall några upp här hos oss! Ska bli sååå kul!
Kram!

Anonym sa...

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it's
truly informative. I am going to watch out for brussels.
I will appreciate if you continue this in future.
Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!


Also visit my web blog - production music website