Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 2 oktober 2009

Kreativitet och rekreation


Jag startade dagen med att gå på möte på jobbet. Det låter kanske lite konstigt, men det var en träff med vår relativt nye områdeschef och det kändes som en chans jag inte ville missa. Ett bra möte och mycket trevligt att träffa jobbarkompisarna.
Solen strålade denna otroligt vackra höstdag och jag tog en promenad till Plantagen. I morgon ska vi till min pappa för att fira att han och hans fru har gått i pension. Fick ihop ovanstående arrangemang till dem. Tänk att man mår så otroligt bra av att arrangera blommor! Man borde göra det oftare.
Efter det laddade jag för att hämta S. Det behövdes, för även det som är kul, kan man som sagt bli trött av.
När familjen samlats vid femtiden tog R och jag kidsen ut på en promenad. Tonåringen stannade hemma ("Jag var ju precis ute", var kommentaren - han hade ju tagit sig hem från skolan). Vi andra hade i alla fall en underbar tur i höstdagens sista solstrålar:S plockade, eller kanske snarare RYCKTE blommor:

Alla tog sitt ansvar i att lära S en viktig del av det man ska visa upp på den kommande fyraårskontrollen:
Det klättrades som synes, en hel del:

Sen gick vi hem och åt ribs framför TV:n.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jättehärliga bilder! Du verkar ha haft en bra dag. Ta det lugnt.
Kram!

Sanna sa...

Åh vad härligt det ser ut! Önskar att jag också orkat mig ut efter att jag kom hem, i stället däckade jag på soffan. Skyller på en dålig natt med kräkande barn...

Dammråttan sa...

Tack ni båda. Det VAR härligt, men jag kan helt ärligt säga att en vanlig fredag hade jag aldrig orkat ut. För det första hade jag varit hemma tidigast halv sju och som senast runt åtta och då är det ju ingen sol kvar.
Kräkbarn lät verkligen mindre kul. Hoppas de mår bättre nu och att det stannar där.