Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 30 oktober 2009

Egentligen sista semesterdagen

Underbara lill-R kröp i 180 knyck bland löven

Så vi tog det vääääldigt lugnt. Softade hela förmiddagen, sedan åkte vi till ICA Maxi i Solna och storhandlade. Hade hoppats på att de skulle ha en massa halloween-grejer till kalaset i morgon, men där fick jag tji. Handlade mat och saker till att baka i alla fall. På väg hem ringde G och undrade om vi ville gå ut i parken. Det ville vi såklart, så när vi packat upp och ätit lite snabb lunch gick vi ut och lekte en stund.

På väg hem skulle vi bara köpa jäst, som vi hade glömt och DÅ hittade vi en massa attiraljer till kalaset. Handlade tillsammans med G och R&R, med S och stor-R stående på brädan till vagnen, så de som inte känner oss trodde nog att de var tvillingar. "Å, vad glada ni var" var det en dam som sa. Jo, äntligen, efter tjafs om vem R:s sparkcykel och om vem som skulle stå på brädan, var de riktigt sams.
Nu ska vi äta fredagsmiddag. Potatisgratäng med fläskfilé. Sen blir det Idol. Hade jag tänkt. Tror att maken hade tänkt nåt annat, så vi får väl se var det slutar.

3 kommentarer:

Orchid sa...

Potatisgratäng är riktigt gott! Det blir det här hos mig i morgon! Idag är jag för slö!
Trevlig helg på er alla!

Ullis med tre sa...

Vilken härlig dag ni fick. W frisknade till ordentligt och det blev faktiskt lite bowling på eftermiddagen. Vi bara måste ses snart. Kram ullis

Jenny sa...

Hoppas att du fick se det du ville :)
Kram!