Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 6 oktober 2009

I dag kom de:

Mina draperier från Ilma of Sweden . Ovanför ser ni korgarna jag letade efter på min snabbvisit på ICA Maxi häromdagen. Jag kommer för alltid att gräma mig över att jag inte köpte fler redan första gången, men det är väl lite typiskt mig (ville kolla att de passade först och sedan åkte vi inte tillbaka).

Draperierna till garderoberna. Det är egentligen duschpraperier, men är i tyg och blir bara lite stadigare av att det är nylontyg till foder.

För även om det har kommit upp både gardiner och draperier inom loppet av två dagar, så är det mesta sig likt under solen. Det är bara att rikta kameran åt andra hållet om man börjar fundera:

Men hade jag orkat göra något åt allt det där, hade jag ju inte heller behövt vara hemma. Rätt skönt faktiskt. Jag längtar absolut efter att ha orken och kraften tillbaka, men det känns bra att bara släppa och ha som ett okej att säga, "det där gör jag sen".
Så det är vad jag har gjort idag. Satt upp draperier och blivit bjuden på lunch och fika och gosat med två underbara ettåringar och så lagt allt annat till mitt "sen". Och iofs gått min beordrade entimmespromenad (ja hon sa inte uttryckligen att den skulle vara en timme, men det känns rätt lagom) och övrigt bara vilat och samlat kraft.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Bra av dig! Önskar jag kunde göra som du och hoppa över allt (för stunden) som jag inte orkar. Men det går ju inte :( För vem sjutton gör det då????
Hoppas att du snart är piggare!
Kram!

Dammråttan sa...

Nä, precis. Vem ska göra det då? Det var ju så det var under flytten och det är antagligen det som har byggts på och lagts till fram till för någon vecka sedan, då jag brakade. Så jag säger bara det att så fort du bara kan och det inte finns fler måsten, än de du har i ditt huvud, se till att andas och strunta i hur det ser ut, ett tag.

Orchid sa...

Jag tror det blir riktigt bra!
Kram!