Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 27 oktober 2009

Räkfrossa


R fick sms från Mamma M; "L sover i bilen" Det skulle nog S också ha gjort om hon hade åkt bil. Nästan att hon gjorde det på golvet i sitt rum, rakt av, men jag ropade i bland och lyckades undvika det. P kom hem från 4H och tog ett LÅNGT bad. Sedan var det dags för bakad potatis och räkfrossa. S högg in direkt och mer dissikerade, än skalade dem. Entusiasmen var det dock inget fel på och efter lite vägledning var hon en riktig fena på att skala räkor. Mitt i sa hon bara "Måste sova nu", R hjälpte henne med händerna, mot hennes vilja (men ni kan ju ana vad det skulle lukta) och efter två minuter sov hon:

Kvällens räkgalning var nog ändå P:

Han åt och åt och åt. Mitt i maten ringde F och T, för att säga god natt och berätta om dagen. P var mycket missnöjd över att jag inte uppfattat hans behov att få berätta för dem om SIN dag, så vi ringde upp igen. På det viset fick även Mormor den äran att höra om hans äventyr.
Sen fick P dansfrossa och spexade runt totalt. Måste vara övertrötthet, för ögonlocken hängde nere vid knäna:


Nu sover han följdaktligen också och jag sitter här med några räkor kvar, som tyvärr får gå i soporna, för jag får inte i mig en endaste till, men Å vad gott det var!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken mysig kväll. Min S är också sådär ibland att hon kan säga att hon är trött och ska sova, sån var aldrig E och jag tror aldrig i mitt liv att F kommer att bli sån heller.
Kram!

Orchid sa...

Ja, det var trevligt att prata med P också! Han vill ju också berätta!
Kram!