Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 14 oktober 2009

Födelsedagsmorgon:


"Le, sa jag ju"

I dag är det ju som sagt S fyraårsdag. Vi i övriga familjen gick in strax före 7 för att väcka henne med vår skönsång. Först drog hon bara täcket över huvudet och ville inte alls komma fram, men så sa Pappa R det magiska ordet "presenter" och då kom hon fram med ett stort leende och var genast lite mer intresserad.
Storebröderna i sängen.

En helt salig fyraåring öppnade paket i långa rader, från såväl Mormor, som norrlandskusiner och oss såklart:När alla andra gick för att äta frukost flög födelsedagsbarnet upp och började sysselsätta sig med den uppenbara favoritpresenten (från Mormor):
Jag lyckades till slut få henne därifrån för att gå och äta frukost. Då satte hon på sig födelsedagströjan (och de glansiga pyjamasbyxorna med snobbenfigurer hon ärvt av M-a) I dag är det fotografering på förskolan, så hon kommer att i bli fotograferad i sitt livs första rosa prinsesströja (undrar om barnen som får hemma sina dagisfoton kommer att känna igen henne?;)):Så var det frukost. favoritpålägget såklart. HALLÅ!!! PÅLÄGG sa jag:

Påklädd för att gå till förskolan. Nya gosedjuret, från Mormor, sitter innanför jackan, så att den inte "fuser" (Den heter "Hjärtat" enligt S):

4 kommentarer:

Orchid sa...

Vilken härlig dag för lilla S! Hon blir säkert firad på dagis också!
Kram!

Anonym sa...

vilket underbart sätt att bli firad på
HURRA från Björkhagen

Carola m 8 sa...

Åh vad hon är sööööt!!
:)
Blir lika glad varje gång jag ser henne på bild, vilken unge ni har!

Det låter som en jättefin födelsedag:)
Trixie fyller ju imorgon, eller idag ser jag att det blivit nu;), och jag lyckades GLÖMMA att köpa presenter!!
Men fyy vilken morsa hon har:(
Kom på det i det stora köpcentret där vi var för att köpa kläder till dopet på söndag, då var klockan 19.06 och leksaksaffären stängde 19.00..Fan. Tur att Coop har öppet till 22.....men det blrev inte riktigt det jag tänkt mig, men jag hoppas det blir bra ändå:)
Ha det bra!!

Jenny sa...

Hon är väl för söt! Hoppas att resten av dagen blev lika bra som morgonen.
Kram!